Redirection Scripts for vBulletin 3.x | XenForo Add-on Releases [1.x] | NulledTeam UnderGround | The Best Scripts Site In The World
  • Read Our Rules

    Dont forget read our rules Nulled Team UnderGround Rules

  • You may not say thanks or replied bad language in a thread - Your reply will be removed and warning! You must be like us "overview" in the resource. You will be access to download in FREE SECTION ONLY! DO NOT PREMIUM SECTION! Is only upgrade to up account.
  • Please support our site and click on the advertised
  • Complete Installation Service

    Review Our XenForo Complete Installation Service
  • Multiple Accounts

    Dont forget we not allowed Multiple Accounts, so all of your accounts as well as your IP will ban

Resource icon

Redirection Scripts for vBulletin 3.x 8.0

No permission to download

AnimeHaxor

Retro-NulledTeam
Staff member
Administrator
Registered
Nov 22, 2015
4,665
37,815
www.nulledteam.com
Site Script
XenForo
#1
Samet Chan submitted a new resource:

Redirection Scripts for vBulletin 3.x - Redirects for vBulletin 3's showthread.php, forumdisplay.php, etc URLs to XenForo for SEO

If you have imported your vBulletin 3.x database into XenForo, you can automatically redirect all traffic destined for your vBulletin content to its new location within XenForo.

All you need to do is unzip these files and place them in the directory within which the vBulletin files with the corresponding names would be located.

Any requests for the old URLs will be redirected with a 301 permanent redirection header.

Configuration

The included 301config.php file has all of the...
Read more about this resource...
 

apollox

Newbie
Registered
Sep 20, 2016
8
0
26
#2
I hope someone can help me. I've recently migrated from vBulletin 3.8 to Xenforo. My vBulletin forum's directory was /forum and my Xenforo forum's directory is /forums.

I've edited the 301config.php and entered the correct information, but when I visit one of my old forum's links it just shows me a blank page instead of redirecting me to the thread in Xenforo.
 

Similar threads

Dear User!

We found that you are blocking the display of ads on our site.

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

Thank you for understanding!